Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Mental träning för kock med stora drömmar

Som tjugoåring drömde Niklas Ekstedt om att skapa om inte världens bästa så åtminstone Europas bästa restaurang. Fortfarande är det gastronomin som driver, men på ett djupare plan. Bland annat vill han lyfta matlagningens grund och konst.

Kocken, krögaren och tv-profilen Niklas Ekstedt fyller 40 år.Bild: Fredrik Persson/TT
Vi ses i kvarteret kring Stureplan där Niklas Ekstedt ofta håller till, och då mestadels på någon av sina krogar – Ekstedt, Tyge & Sessil och Hillenberg. Tanken från början var inte att han skulle ha ett eget litet krogkluster, det är något som hänt av bara farten. Som så mycket annat i Niklas Ekstedts liv.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen