Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Man i 40-årsåldern död efter bråk i Kävlinge

Polisen larmades under tisdagskvällen till Nordanväg i Kävlinge efter larm om ett bråk. När polisen anlände till platsen anträffades en skadad man som enligt uppgifter blivit stickskadad. Mannen har avlidit av sina skador och en man har gripits misstänkt för mord.

Polisen har spärrat av ett område på Nordanvägen.Bild: Patrick Persson
Polisen larmades till platsen klockan 18.12 på tisdagskvällen. En man hittades med stickskador och han fördes med ambulans till sjukhus.
Vid klockan 22.40 meddelade polisen att mannen, som är i 40-årsåldern, avlidit av sina skador. En förundersökning gällande mord är inledd, och under kvällen har en man frihetsberövats misstänkt för mord.
– Vi har arbetat på brottsplatsen och i området runt omkring och det är i Kävlinge som mannen är gripen, säger Anna Göransson, presstalesperson på polisen i region Syd.
Den misstänkta brottsplatsen är avspärrad och polisen hör eventuella vittnen på platsen. Kriminaltekniker kallades dit för en brottsplatsundersökning. Det finns inga uppgifter om hur många som ska ha varit inblandade i bråket.
– Vi är kvar i området och jobbar, och det är fortfarande mycket information vi inte har eller som jag kan dela med mig av på grund av utredningstekniska skäl, säger Anna Göransson.
Bild: Patrick Persson
På väg 108 finns flera polispatruller.
– De är där med anledning av det som har inträffat. Vi har insatser där och söker efter personer, säger Anna Göransson.
Hur arbetar ni med ärendet just nu?
– Vi är fortfarande kvar på brottsplatsen och arbetar med flera insatser. Det finns ytterligare misstänkta personer som vi letar efter. Under natten kommer det att hållas förhör med den frihetsberövade. Vi väntar också in analyssvar från den tekniska undersökningen. Ett intensivt utredningsarbete pågår och det kommer fortsätta under natten och morgondagen.
Bild: Patrick Persson
Bild: Lars Brundin
Gå till toppen