Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ny cocktailbar öppnar i centrala Malmö

Den 31 januari öppnar en ny restaurang och en ny cocktailbar i centrala Malmö. När Quality Hotel The Mill drar igång i gamla konserthuset vid Amiralsgatan kommer även restaurangen Brasserie X och baren The Mill Bar att få premiär.

Quality Hotel The Mill.Bild: Hussein El-alawi
Häromdagen gick Sydsvenskan husesyn i det nya hotellet Quality Hotel The Mill som ska öppna på Amiralsgatan den siste januari. Nu står det även klart att hotellets restaurang, Brasserie X, kommer att satsa på ”en kombination av franska råvaror och en touch av Malmös matkultur”. Bakom mixen står köksmästaren Sonny Fäldt som tidigare arbetat på Quality Hotel View i Hyllie samt utomlands. Brasserie X kommer att ha 130 sittplatser.
Hotellet får också en bar med namnet The Mill Bar. Cocktailbaren kommer att ha en egen entré från Amiralsgatan och satsa på både klassiska cocktails och egna signaturdrinkar. Baren kommer även att ha shuffleboard för tävlingssugna.
Namnet Quality Hotel The Mill togs fram i en namntävling där 350 förslag skickades in. Vinnaren Miriam Fischs förslag ”The Mill” hämtades från att hotellet ligger på gränsen till Möllan.
Håll koll på Malmös krogliv – följ Dygnet Runt på Facebook
Gå till toppen