Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

En anhållen efter stöldräd i Skanör – beslagtaget gods kan ha koppling till Svedala

Efter inbrottet i Skanör-Falsterbo IF:s klubbstuga lokaliserades tjuven via en stulen mobil till en parkeringsplats i Arlöv. Nu sitter en man i 30-årsåldern anhållen. I bilen hittades också annat gods.
– Vi ska se om det kan härledas till stölderna vid Aggarpsvallen i Svedala eller andra brott, säger Nena Ermin vid polisen på Söderslätt.

"Utredarna kommer att titta på om det finns kopplingar och se om godset kan härledas till stölderna i Svedala eller andra brott", Nena Ermin, tf gruppchef för områdespolisen vid Söderslätt.Bild: Mats Amnell
Under tisdagskvällen var det inbrott i fotbollsklubbens lokaler vid Möllevallens idrottsplats i Skanör. Tjuven eller tjuvarna bröt upp dörren till stugan, där spelarna i seniorlaget bytt om inför en match på Tångvalla IP:s konstgräs dryga kilometern därifrån. Samtliga spelares tillhörigheter var genomsökta och låg utspridda på golvet.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen