Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Rapstjärna gripen i Danmark – ställer in

Lil Pump på Sjöhistoriska museet i somras. Arkivbild.Bild: Fredrik Persson/TT
Den amerikanske rapparen Lil Pump greps på tisdagen av polis i Köpenhamn, skriver TMZ.
Han skulle ha spelat i Finland på tisdagskvällen, men konserten ställdes in, på grund av "oförutsedda händelser", enligt arrangören Live nation.
Han är även bokad att uppträda på Fryshuset i Stockholm på onsdagskvällen, men enligt biljettsajten Ticketmaster är konserten inställd.
Enligt källor till sajten frihetsberövades rapstjärnan och hans följe efter att någon i sällskapet innehaft något olagligt.
I ett filmklipp på TMZ ses hur Lil Pump livesänder via sin telefon från vad som sägs vara en bilfärd mot polisstationen, och hur han pekar finger bakom ryggen på en polis i framsätet.
Köpenhamnspolisen bekräftar för danska Ekstrabladet att Lil Pump blivit frihetsberövad, men vill inte gå in på varför. Han ska dock ha släppts på fri fot kort därefter.
Den 18-årige Floridarapparen slog i fjol igenom med hitlåten "Gucci gang", som tog sig till en tredjeplats på Billboardlistan.
Gå till toppen