Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Strejkande mediakub störde inte: ”Hade koll ändå”

Mediakuben strejkade och spelet hackade, men Malmö Redhawks fick ändå med sig två poäng i derbyt mot Rögle, 2–1 efter straffar.
– Grym inramning och härlig publik, men jag tyckte vi hade det kämpigt, sa tränaren Peter Andersson.

Peter Andersson hade koll på tiden trots att mediakuben strejkade.Bild: PETTER ARVIDSON
Det var i början av andra perioden som mediekuben, eller jumbotronen, blev svart, precis∑ efter att Redhawks hade tagit ledningen i matchen. Sedan fortsatte det med att klockan inte riktigt hängde med och hela anläggningen svartnade flera gånger.∑
– Vi hade hyfsad koll på tiden genom kommunikationen med domarna, det var kanske värre för publiken, sa Peter Andersson.
– Den är ganska ny, men de får väl köpa en ny, tillade han med ett leende.
Redhawkscoachen hade fullt upp med att försöka veva i gång sitt lag.
– Det lossnar inte riktigt för oss på i stort sett hela matchen, vi får kriga, kriga, kriga. Tycker inte vi kommer upp i den nivå som jag hade förväntat mig och så vi borde ha gjort. Varken åkningen eller intensiteten är riktigt där, så det var mycket slit och bök från vår sida, sa.
Då var det skönt att kunna luta sig mot en god trend på straffarna och Peter Andersson tvekade inte att skicka fram Johan Olofsson en andra gång.
– Jag har aldrig sett honom missa två i rad, så jag hade på känn att han skulle göra ett till. Vi är starka där.
Gå till toppen