Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Tommy Nilsson gör kyrkoturné

Tommy Nilsson gör en turné med stopp i 17 olika kyrkor i vår. Arkivbild.Bild: Janerik Henriksson/TT
Tommy Nilsson ger sig ut på en stor turné i vår. Under turnén besöker han 17 kyrkor runt om i landet – och får musikalisk hjälp av lokala körer på nästan varje ort.
Turnépremiär för "Allt som jag känner" blir det den 13 mars i Norrala kyrka. Med sig på resan har Tommy Nilsson pianisten Sven-Gunnar Peterson och ett knippe omtyckta låtar som "Öppna din dörr", "Dina färger var blå" och "Allt som jag känner". De lokala körerna kommer framför allt att ge Nilsson draghjälp i de stora balladerna.
Turnéplan: 13/3 Norrala kyrka, 14/3 Själevad kyrka, 15/3 Järvsö kyrka, 19/3 Gnarps kyrka, 20/3 Luleå domkyrka, 21/3 Tegskyrkan i Umeå, 22/3 Burträsk kyrka, 23/3 Hille kyrka i Gävle, 24/3 Norrtälje kyrka, 27/3 Floda kyrka i Katrineholm, 28/3 Matteus kyrka i Norrköping, 29/3 Söderbärke kyrka, 30/3 Klockrike kyrka, 2/4 Åtvids stora kyrka i Åtvidaberg, 3/4 Askersunds landskyrka, Gustaf Adolfs kyrka i Helsingborg, Garnisonskyrkan i Karlsborg
Gå till toppen