Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lag Hasselborg illa ute i World Cup

Lag Anna Hasselborg förlorade sin andra match. Arkivbild.Bild: Janerik Henriksson/TT
Olympiska mästarlaget Anna Hasselborg har förlorat två matcher i rad och riskerar att missa finalen i curlingens World Cup-deltävling i Omaha.
Under andra dagens spel i USA blev skotska lag Muirhead för tuffa, i en match som slutade 6–2. Första dagen förlorade lag Hasselborg mot Japans lag Fujisawa med 5–6.
Bättre gick det för lag Niklas Edin som fick revansch för förlusten mot Norge genom att besegra schweiziska lag Schwaller med 8–2.
De svenska herrarna, som vunnit två av tre matcher, har klart större chans än damerna, som förlorat två av två, att sluta etta i sin grupp och ta sig till final mot ettan i den andra gruppen.
Lag Hasselborg har fyra återstående gruppspelsmatcher, lag Edin tre.
– Vi får inte slarva, Japan och Schweiz är lag som vi ska slå. Vi ska försöka hålla dem och sedan blir det som en minifinal mot Norge, säger herrskippern Niklas Edin.
Gå till toppen