Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Brorsson lämnar TFF – klar för konkurrenten

Freddie Brorsson gjorde 25 allsvenska matcher för TFF i år.Bild: KENTA JÖNSSON
Freddie Brorsson lämnar Trelleborgs FF. Superettankonkurrenten Örgryte i Göteborg blir nästa klubbadress för den 21-årige anfallaren. Kontraktet är på två år.
Brorsson kom till TFF från Malmö FF:s ungdomsverksamhet sommaren 2015 och var med om att ta upp laget i superettan. Fjoråret förstördes av en korsbandsskada, men Freddie Brorsson var spelklar igen till klubbens comeback i allsvenskan, där han spelade i 25 av TFF:s 30 matcher.
Läs också Kvintett lämnar TFF: ”Viktig och bidragande del av vår resa”
– Det är en väldigt spännande spelare. Trots sin unga ålder fick han mycket speltid i allsvenskan i år. Han är användbar på många olika positioner och kan bland annat spela på båda kanterna och längst fram som anfallare, säger ÖIS huvudtränare Thomas Askebrand på klubbens webbplats.
Freddie Brorsson:
– Efter att ha besökt ÖIS och träffat både Thomas [Askebrand] och Kent [Carlzon] blev jag säker på mitt beslut. Thomas hade en klar plan om hur han vill ha mig som spelare. Det är en fin anläggning med en träningsplan i riktigt bra skick, staden verkar också väldigt bra. Sedan har jag fått ett väldigt varmt välkomnande av alla i klubben. Jag har en positiv känsla.
Gå till toppen