Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Messiah Hallberg turnerar med ny show

Messiah Hallberg turnerar med en ny ståuppshow nästa år. Pressbild.Bild: Morgan Norman
Komikern Messiah Hallberg satsar på en ny ståuppshow. I höst turnerar han landet runt med "Scener ur ett 'äktenskap' – en standupshow om att bli ihop, bita ihop och bryta ihop".
"Bara en idiot försöker sig på en kärleksrelation i dag. Ändå gör folk det, varje dag, hela tiden. Det här kommer bli det mest personliga jag gjort på scen, min egen variant på Knausgårds 'Min kamp' fast förhoppningsvis något roligare", säger Messiah Hallberg i ett pressmeddelande.
Messiah Hallberg har en hektisk tid bakom sig. Han har synts i "Parlamentet" och tv-serien "Finaste familjen" och också jobbat som programledare för "Vakna med NRJ". 2017 turnerade han med sin första soloföreställning "Den missförstådde profeten" och fick ta emot priset som årets manliga komiker på Svenska standupgalan.
Turnéplan: 20/9 Örebro, 21/9 Uppsala, 27/9 Umeå, 28/9 Hudiksvall, 11/10 Nyköping, 12/10 Gävle, 17/10 Eskilstuna, 18/10 Linköping, 19/10 Göteborg, 8/11 Växjö, 9/11 Jönköping, 14/11 Lund, 15/11 Borås, 23/11 Stockholm.
Gå till toppen