Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

"Skavlan" ska sändas på lördagar – i Norge

Tittarna sviker "Skavlan" och i Norge byter man därför sändningsdag från fredag till lördag. Men i Sverige fortsätter man att sända den svensk-norska talkshowen på fredagar.

I Norge sviker tittarna den svensk-norska talkshowen "Skavlan". Norska TV2 flyttar därför programmet från fredagar till lördagar. Men i Sverige är det fortfarande fredagar som gäller.Bild: Maja Suslin / TT
Norske programledaren Fredrik Skavlans självbetitlade talkshow "Skavlan" sänds som bekant både i Sverige och i Norge, och sedan flera år tillbaka sänds showen samma dag och samma tid i båda länderna. Men under hösten har den norska publiken svikit "Skavlan", tittarsiffrorna har sjunkit och programmet som sändes 30 november hade enligt Nettavisen en bottennotering på 183 000 norska tittare.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen