Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Skottlossning mot radhus på Kirseberg

Familjen låg och sov när någon sköt fem skott rakt in i deras hus på en gata på Kirseberg. Skottlossningen inträffade klockan 01.30 natten till fredagen. Ingen har gripits.

En villafastighet på Kirseberg i Malmö besköts vid 01.30-tiden med flera skott.Bild: Patrick Persson
Under natten till fredag avlossade någon fem skott rakt in i ett hus på Calle Ljungbecks gata på Kirseberg i östra Malmö. Ingen kom till skada under händelsen. Enligt Sydsvenskans fotograf på plats var det personer hemma under skottlossningen, men ingen träffades.
– Det man vet är att någon skjutit in genom fönstren, säger Lasse Brundin, inre befäl vid polisen i Malmö.
Vid 03-tiden bevakade flera poliser avspärrningar längs villagatan i väntan på polisteknikerna.Bild: Patrick Persson
Det fanns under fredagsförmiddagen ingen misstänkt för skottlossningen. Polisen spärrade av området runt huset och en hundpatrull var på plats för att söka efter spår.
Polisen knackade även dörr i området i jakt på vittnen, enligt Sydsvenskans fotograf. Orsaken till skjutningen är ännu oklar.
Vid 05.00-tiden på fredagsmorgonen var den tekniska undersökningen av brottsplatsen klar och då hävdes också avspärrningarna. Polisen har inlett en förundersökning om mordförsök.
Under fredagsförmiddagen hade polisen inte identifierat någon misstänkt motivbild mot familjen på adressen, enligt presstalespersonen Ewa-Gun Westford.
Hundpatrull spårade i närområdet efter saker som kan ha med skjutningen att göra.Bild: Patrick Persson
Gå till toppen