Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

”Doobidoo” kommer tillbaka – med Lasse Kronér

Lasse Kronér programleder nästa säsong av ”Doobidoo”. Arkivbild.Bild: Leif R Jansson / TT
Nu står det klart att det populära SVT-programmet ”Doobidoo” får en ny säsong nästa år och att Lasse Kronér fortsätter som programledare, rapporterar Göteborgs-Posten.
– Det känns jättekul. När vi har gått ut med förfrågningar till sådana som vi vill ha i programmet har vi fått mycket positiv respons, så det känns som att även artistkollegorna har saknat det, säger Lasse Kronér till GP.
I början av året valde SVT pausa programmet efter att en polisanmälan om sexuellt ofredande riktats mot Kronér. Men förundersökningen lades ner och den fjortonde säsongen av ”Doobidoo” har nu fått grönt ljus.
– Jag har hela tiden varit 100 procent säker på vad som har hänt och inte hänt. Men det är klart att det är skönt att kunna börja jobba igen, säger han till tidningen.
Lasse Kronér kommer dock inte tillbaka till programmet "Smartare än en femteklassare", eftersom han måste lägga tid på "ett nytt hemligt uppdrag för SVT". I stället fortsätter Josefin Johansson som programledare.
Gå till toppen