Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Golden Globe direktsänds på TV4 Play

Skådespelaren Sandra Oh och komikern Andy Samberg leder Golden Globe-galan 2019. Arkivbild.Bild: Chris Pizzello/AP/TT
Den 7 januari går den prominenta film och tv-galan Golden Globe Awards av stapeln och denna gång direktsänds hela kalaset på TV4 Play.
Bland de nominerade på galan finns den svenske musikproducenten Ludwig Göransson, som har gjort originalmusiken till superhjältefilmen "Black panther". Även Glen Close har nominerats för bästa kvinnliga filmskådespelare för sin insats i svenske regissören Björn Runges film "The wife".
Filmen ”Vice”, om Dick Cheneys tid som vicepresident i USA, har chans på flest priser med sina sex nomineringar. Därefter kommer ”The favourite”, ”Green book” och ”A star is born” som alla har nominerats fem gånger.
TV4-tittarna kan följa Golden Globe-galans direktsändning från klockan 01.00 natten mot den 7 januari. Hela galan kommer sedan att finnas tillgänglig på TV4 Play under måndagen.
Gå till toppen