Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

"Finns inga givna lösningar i kärleken"

Flera generationers öden vävs samman – och i slutändan handlar allting om kärlek. I storfilmen "Lyckligare kan ingen vara" utmanas en stjärnspäckad rollbesättning i den romantiska komedins konster. – Jag har spelat i många klassiker och det här är lika svårt, om inte svårare, säger Helena af Sandeberg.

David Hellenius och Helena af Sandeberg spelar huvudrollerna i "Lyckligare kan ingen vara". Hellenius tycker att tittarna behöver en kärleksfilm när världen omkring brinner. "Det är nästan tur att vi inte har en regering innan vi har premiär", skämtar han.Bild: Hanna Franzén/TT
På ett stekhett Södermalm spelades i somras "Lyckligare kan ingen vara" in, en av julens stora svenska filmer. David Hellenius spelar en taxichaufför som befinner sig i en trygg men händelselös relation. Av en slump stöter han på sin ungdomskärlek, den internationellt kända skådespelaren Sofia (Helena af Sandeberg) – och en förbjuden flirt uppstår.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen