Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

HK Malmötränaren hoppas ledigheten gett effekt

Första halvleken av dubbelmötet mot Ystads IF slutade i knapp förlust. Då hoppas HK Malmötränaren att julledigheten ska ha gett spelarna nytt syre inför returen.
– Jag tror det var skönt för spelarna att komma hem och träffa sina familjer och sedan komma tillbaka taggade, säger Stian Tönnesen.

Tränaren Stian Tönnesen vill se bättre attityd i returmötet.Bild: CHRISTOFFER BORG MATTISSON
Bortamötet i dubbelmötet mot Ystads IF inför julledigheten slutade i förlust 26–24. Redan på annandagen får HK Malmö chans till revansch när Ystad kommer på besök i Baltiska hallen.
– Vi gjorde ingen bra match nere i Ystad. Vi gav bort lsliför mycket handikapp och gör en rent sagt dålig första halvlek. Det var bättre i andra halvlek, men vi måste vara med från början, säger han.
Vad har du tryckt på inför matchen?
– Jag vill se att vi står upp bättre jämfört med senast och att vi visar mer hjärta.
Under juldagen återsamlades spelarna efter den korta julledigheten, och enligt tränaren Stian Tönnesen kom ledigheten precis vid rätt tillfälle.
– Jag tror det var skönt för spelarna att komma hem och träffa sina familjer och sedan komma tillbaka taggade. Det tycker jag inte vi var i det första mötet mot Ystad. Nu har de haft lite ledighet och tränat själva så hoppas vi att det ser bättre ut än senast, säger han.
Hur är läget i laget?
– Det är samma som senast. Otto Lagerquist och Adam Lönn är inte aktuella för spel.
Gå till toppen