Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sverige

Sökande efter 80-årigt par har avslutats

Polis har använt helikopter i sökandet efter paret i 80-årsåldern men utan spår. Arkivbild.Bild: Mikael Fritzon/TT
Polisen har lagt ner sökandet efter ett par i 80-årsåldern som försvann från sitt fritidshus i Bergshamra i Norrtälje. De två anmäldes saknade för en knapp vecka sedan och polisen har sökt med bland annat hundpatrull och helikopter i området. Det finns helt enkelt inte fler uppslag om vart de två kan ha tagit vägen.
– Vi har letat på det mest sannolika, tänkbara och troliga platserna där de kan vara, utifrån den information vi fått, men inte hittat dem, säger Kjell Lindgren, presstalesperson vid Stockholmspolisen.
En granne såg hur kvinnan vid tolv-tiden i onsdags skulle gå med post till en brevlåda från fritidshuset där paret höll till. Norrtäljepolisen har letat igenom fastigheten och närliggande hus, samt pratat med grannar och anhöriga.
– Har vi ingenstans att leta kan vi bara hoppas på att de dyker upp igen eller att någon kommer med en iakttagelse som vi kan gå på, säger han.
Gå till toppen