Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Lisa Önnerlid

Kommunikationsbyrån W i Malmö byter vd

Efter 16 år som vd för W Communication Agency i Malmö lämnar Lisa Önnerlid över stafettpinnen och tar samtidigt plats i bolaget styrelse.

Lisa Önnerlid har varit vd för kommunikationsbyrån W i Malmö i 16 år.Bild: Jenny Leyman
Samtidigt som Lisa Önnerlid går in i styrelsen är planen att hon ska fortsätta arbeta med byråns kunder på ett strategiskt plan.
– Min passion är mötet med kunden och mixen av business, strategi och kreativitet. På det här viset kan jag fortsätta arbeta med våra kunder och samtidigt få utrymme att stötta byråns långsiktiga tillväxt från styrelseposten, säger hon i en kommentar.
Ny VD för W Communication Agency blir Sunil Ramkali, som har en bakgrund inom sälj och marknadsföring i läkemedelsindustrin. Han är sedan tidigare partner på byrån och ansvarig för life science-kunderna.
Byrån har nio fast anställda och är inriktad på internationella kunder inom industri, teknik och life science. På kundlistan finns bland annat Alfa Laval, Arjo, Bona, Sandvik, Terex och Trelleborg. Under 2018 låg omsättningen på drygt 20 miljoner kronor, uppger Lisa Önnerlid.
Gå till toppen