Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Rån mot jourbutik vid Nobelvägen – en person till sjukhus

En jourbutik på Osbygatan rånades vid kvart i tio på torsdagskvällen. En anställd i butiken ska ha slagits blodig vid rånet. Den skadade har förts till sjukhus.

Bild: Patrick Persson
– Vi är på plats och där finns även en ambulans, men det är inte helt klart vad som hänt än, säger Filip Annas, informatör på polisregion Syd.
Enligt uppgifter från platsen ska en blodig person tagits omhand av ambulanspersonal. Ytterligare en annan person har setts halta ut från butiken efter att polisen kom fram vilket antyder att någon form av tumult utbrutit.
– Det är någon form av misshandel. En person är förd till sjukhus, säger Ola Åström, teamledare på SOS Alarm.
– Den person som jobbade i butiken har fått sårskador. Han har förts till sjukhus. En annan person som var i butiken har åkt med, men han ska inte vara allvarligt skadad, säger Filip Annas.
Polisen ska utföra en brottsplatsundersökning.
– Man har inte kunnat göra sig förstådd med den person som jobbade i butiken. Vi vet ännu inte hur många gärningsmän det har varit och om någonting har tillgripits.
Polisen har under torsdagskvällen upprättat en anmälan om rån.
Bild: Patrick Persson
Gå till toppen