Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Tre trafikolyckor under morgonen – två personer till sjukhus

Vid klockan 08 på måndagsmorgonen kolliderade två personbilar på E22 mellan Lund och Malmö. En dryg halvtimme senare ägde ännu en olycka rum på E22 i höjd med trafikplats Lund Norra – och en liten stund senare kolliderade ytterligare två bilar på samma plats.

Den första olyckan inträffade på E22 mellan trafikplats Lund Södra och trafikplats Kronetorp i södergående riktning vid strax innan klockan 08 på måndagsmorgonen. De två bilarna som var inblandade i olyckan behövde båda bärgas och en person fördes med ambulans till sjukhus.
Vid 08.30-tiden inträffade ännu en olycka på E22. Den här gången i höjd med trafikplats Lund Norra. En bil bärgades från olycksplatsen men ingen skadades allvarligt.
Vid strax innan klockan 09 inträffade ytterligare en olycka: två bilar kolliderade vid rondellen vid trafikplats Lund Norra. Olyckan inträffade på en avfartsväg till E22 och en person fördes till sjukhus med ambulans.
Vid strax efter klockan 09 var det åter full framkomlighet på samtliga olycksplatser.
Gå till toppen