Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Sala: ”Det verkar som om planet ska gå i bitar”

Den argentinske anfallaren Emiliano Sala är fortfarande försvunnen efter en befarad flygkrasch över Engelska kanalen.
Nu publicerar argentinska medier en ljudupptagning med Sala när han är på planet.
– Jag är i planet och det verkar som om det ska gå i bitar, säger han Sala enligt Clarín.

Supportrar i Nantes sörjer Emiliano Sala som troligen omkommit i flygkraschen över Engelska kanalen.Bild: David Vincent
Emiliano Salas öde har berört en hel fotbollsvärld. Den 28-årige argentinske anfallaren har gjort succé i Ligue 1 i Nantes och blivit värvad av Cardiff för ungefär 150 miljoner kronor.
På tisdagen skulle han gjort sin första träning med Cardiff City som ligger trea från slutet i Premier League.
På måndagskvällen steg Sala på ett litet privatflygplan i Nantes för att flyga till sin nya klubb, men 20.30 försvann planet över engelska kanalen.
Nu publicerar argentinskas medier en ljudupptagning som Sala ska ha skickat till sina kompisar över Whatsapp. Salas pappa ska ha bekräftat för medierna att det Salas röst på ljudupptagningen
– Jag är i planet och det verkar som om det ska gå i bitar. Jag är på väg till Cardiff... ...killar jag är på väg till mitt nya lag
Emiliano Sala ska ha flugit i samma plan ett par dagar tidigare och även då tycket att flygresan varit obehaglig. Och i måndagskväll i planet var han rädd.
I ett senare meddelande säger han:
– Hur har ni det? Är det bra? Om ni inte hör något från mig på en och en halvtimme kanske de ska skicka ut någon för att hitta mig... Åh, vad jag är rädd.
Läs också Ännu inga spår efter det försvunna planet
Gå till toppen