Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Max Wiman: Jansson: ”The last chapter has already been written”

MFF-ikonen i Leeds har ”skrivit på” redan – på sitt eget sätt.

En dag - som lär ligga några år framåt i tiden - får Daniel Andersson en av sina lättare förhandlingar. Pontus Jansson har liksom redan skrivit på.
I en Insta Story visar nämligen Jansson upp en stor tatuering på armen och den är ett MFF-märke.
Bilden där tatueringen syns i en Instagramstory är försedd med texten "The last chapter has already been written" (Det sista kapitlet har redan blivit skrivet").
Pontus Jansson har alltså redan skrivit på – på sitt eget sätt. Med bläck man inte tar bort i första taget. Bilderna är tagna mot en spegel – därav är allt spegelvänt.
Den snart 28-årige mittbacken är på väg att ta Leeds United till Premier League (även om han blev mycket tveksamt utvisad senast) och lär stanna några år till ute i Europa.
Men ingen behöver tvivla på var han hamnar när han är färdig med Europa. Det har han i och för sig varit tydlig med länge...
Pontus Jansson har också sagt att om inte Leeds program lägger hinder i vägen, kommer han att finnas på läktaren när MFF möter Chelsea i Europa League den 21 februari på Stamford Bridge i London.
Gå till toppen