Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Max Wiman: Vilket Krasnodar får Malmö FF möta i Marbella?

Den tredje februari möter Malmö FF ryska storlaget Krasnodar i Marbella. Men frågan är vilket Krasnodar man ställs emot?

Den ryska storklubben - som ligger tvåa i ligan över vinteruppehållet - berättar nämligen på sin hemsida lite grand om sitt försäsongsläger i den spanska staden.
Laget började sitt läger på lördagen och bor i fashionabla Puerto Banus. De ska vara där till den sjätte februari och under den tiden spela fyra matcher. Hur går det ihop rent tidsmässigt?
Jo, den tredje februari ska Krasnodar spela två matcher - med två olika lag.
Utöver att Krasnodar spelar mot Malmö FF, möter det ryska laget också Malmöbekanta New England Revolution från USA. MFF har mött det laget på läger i Florida.
Det framgår inte hur Krasnodar ställer upp - om de väljer att mixa två lag eller skickar ut ett A- och ett B-lag.
På tisdag möter för övrigt Krasnodar kinesiska Beijing Renhe. Vilket också kan låta bekant för MFF-supportrar. Det var nämligen Guillermo Molins kinesiska klubb.
Krasnodar avslutar lägret med ryskt derby mot Lokomotiv Moskva den sjätte februari. Precis som för MFF väntar sedan Europa League-sextondelsfinal. Krasnodar börjar hemma mot tyska Bayer Leverkusen.
Utöver att MFF möter Krasnodar är det också klart med en match mot ukrainska Dynamo Kiev den åttonde februari. Även Kiev ska spela Europa League, börjar borta mot grekiska Olympiakos.
Det har nu kommit upp preliminära tider för de båda matcherna i Spanien. Enligt MFF:s hemsida är det 16.00 som gäller för båda matcherna, men båda är markerade som preliminära. Cmore har inflytande då de sänder matcherna enligt vad som är sagt.
Malmö FF åker ner till Marbella på onsdag eftermiddag.
Gå till toppen