Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Sökes: Barn som vill tycka till om Melodifestivalen

Har du Melodifestivalen i blodet, gillar tonartshöjningar, powerballader eller bara riktigt fet scenshow? Har du samtidigt ett kritiskt öga, vet vad som krävs för att få publiken i gungning och gillar att tycka till? Är du 7–13 år? Då är det dig vi letar efter.

HD och Sydsvenskan kommer att bevaka årets Melodifestival på längden och tvären. När turnén kommer till Malmö vill vi ha en barnpanel på plats som tittar på genrepet och tycker till om musiken och showen.
Vill du gå på genrepet tillsammans med Sydsvenskans reporter och tycka till om vad du ser? Vi söker tre barn mellan 7 och 13 år. Skicka ett mejl till malmo@sydsvenskan.se och motivera varför just du är vår Melodifestivalexpert. Skriv gärna om du har någon favoritartist. Märk mejlet "Melodifestivalen". Glöm inte dina och dina vårdnadshavares kontaktuppgifter.
Om du blir ett av de tre barnen kontaktar vi dig senast den 4 februari.
Genrepet i Malmö äger rum fredagen den 8 februari klockan 19.00. Du måste kunna gå på showen utan medföljande vuxen. Sydsvenskans reporter följer med hela kvällen.
Gå till toppen