Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Uppgifter: Rakip skriver på för MFF i Marbella

Det ryktats en längre tid - men nu verkar affären ha gått i lås. Erdal Rakip återvänder till Malmö FF, skriver Aftonbladet.
Mittfältaren ska ansluta till lagets träningsläger i Marbella, enligt tidningen.

Malmö FFs Erdal Rakip under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Falkenberg och Malmö FF den 26 oktober 2016 i Falkenberg.Bild: PETTER ARVIDSON
Malmö FF och Benfica ska ha varit överens en tid, enligt Aftonbladet. Och nu verkar även Erdal Rakip ha bestämt sig. Aftonbladet uppger att 23-åringen skriver på för Malmö FF i Marbella, där laget inleder sitt träningsläger på onsdagen.
Läs också Rakip: ”Jag gör detta för Sverige och Labinot”
Erdal Rakip lämnade Malmö FF efter säsongen 2017. Han hade då, blott 21 år gammal, spelat in fyra SM-guld och deltagit i två Champions League-gruppspel.
Erdal Rakip skrev på för portugisiska storklubben Benfica, men lånades direkt ut till Crystal Palace i Premier League. Men utlandskarriären tog aldrig fart. Det blev bara spel i U23-laget i Crystal Palace och när han återvända till Benfica i somras fick han inte träna med A-laget. Däremot behöll mittfältaren sin plats i det svenska U21-landslaget.
Läs också Genomgång: Här är allsvenskans största försäljningar
Både Expressen och Aftonbladet har tidigare rapporterat att även AIK velat ha Erdal Rakip. Men mittfältaren ska nu alltså ha bestämt sig för att återvända till Malmö FF.
MFF uppges köpa loss spelaren, som skrev på ett femårskontrakt med Benfica 2017.
Läs också Daniel Andersson: ”Vi är ödmjukt kaxiga”
Gå till toppen