Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Anders Pålsson föreslås som MFF-ordförande

Valberedningen i Malmö FF föreslår Anders Pålsson som ordförande vid årsmötet 1 mars.

Anders Pålsson föreslås som ordförande i Malmö FF av valberedningen.Bild: PETTER ARVIDSON
Med anledning av de speciella omständigheter som råder i år till följd av Håkan Jeppssons bortgång väljer valberedning och styrelse i samråd att kommunicera valberedningens förslag tidigare än vanligt.
Jörgen Svensson, sammankallande i valberedningen utvecklar på MFF:s hemsida:
– Valberedningen ser kontinuitet som en nyckel i den uppkomna situationen. Vår bedömning är att Anders Pålsson med sin breda kompetens, långa erfarenhet av ledande positioner och starka engagemang i Malmö FF är ett mycket bra val att som ordförande tillsammans med övriga i styrelsen och ledningen utveckla föreningen och bidra till nya framgångar.
– Vi är även glada över att på nytt föreslå Lars Ljungälv som kandidat till styrelsen. Han var en viktig del av styrelsearbetet när han för två år sedan tvingades lämna på grund av att han flyttade till Stockholm.
Anders Pålsson har varit tillförordnad ordförande alltsedan Håkan Jeppssons bortgång i början av december förra året.
– Det känns fortfarande overkligt att Håkan inte längre är med oss. Ingen av oss hade velat att Malmö FF skulle behöva en ny ordförande, men i den tragiska situationen är det en ära att ha blivit tillfrågad och nominerad av valberedningen. Malmö FF ligger mig mycket varmt om hjärtat. Om årsmötet väljer mig är ambitionen att styrelse, ledning och organisation tillsammans ska fortsätta utveckla föreningen längs den inslagna vägen, förklarar Anders Pålsson i ett pressmeddelande.
Gå till toppen