Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Målvakt blixtinlånas av Redhawks

Målvakten Oscar Alsenfelts stoppas av hjärnskakning. Det gör att Redhawks lånar in Moras Isak Wallin till mötet med Brynäs under lördagen.

Isak Wallin förstärker Redhawks under lördagen.Bild: DANIEL ERIKSSON
Redhawks lämnade Malmö redan under fredagen för lördagens möte med Brynäs. På flyget saknades skadade Lars Bryggman och Oscar Alsenfelt.
Däremot fanns senaste nyförvärvet från Växjö Pontus Netterberg med och han förväntas debutera på lördagen i en konstellation ihop med Johan Olofsson och Christoffer Forsberg.
– Jag skulle kunna sätta honom var som helst, men jag känner att han kan passa där. De har bra fart i spelet, är taktiskt duktiga och lätta att spela med. Vi börjar där, säger Redhawkstränaren Peter Andersson om Netterberg som har ett förslutet i Pantern där han spelade ihop med nygamle lagkamraten Fredrik Händemark.
Försvunnit från truppen har Nichlas Hardt gjort som gick motsatt väg – och anslöt till Växjö i tisdags.
Oscar Alsenfelt saknas i matchtruppen på grund av den tackling som han utsattes för under tisdagens match mot Luleå där han tvingades kliva av efter en period.
– Oscar är borta, men Nihlstorp har varit jättebra på sistone och det var ändå planerat att han skulle stå. Vi kommer med bästa tänkbara lag, säger Peter Andersson.
Som ersättare har Redhawks kallat in Isak Wallin från Mora som man lånar över lördagens match.
– Det stämmer. Han ansluter i Gävle på lördagen och det är något som Henning Sohlberg [Redhawks målvaktstränare] löst för oss med sina kontakter, säger Peter Andersson.
Gå till toppen