Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Nittio anställda på Länsförsäkringar i Helsingborg flyttas till Malmö

I flera år har Länsförsäkringar Skåne diskuterat att samla personal i Malmö. Nu har förändringen som påverkar nittio anställda i Helsingborg just förmedlats till personalen. Avsikten är att samverka och lättare kunna rekrytera.

Kundkontoret på Sundstorget med drygt 40 anställda kommer att bli kvar och förhoppningsvis expandera, uppger Länsförsäkringar Skånes vd Susanne Bäsk (tidigare Petersson).
Ännu är ingen tidplan satt. Sannolikt sker inte flytten förrän nästa år för de 90 personer som jobbar på Länsförsäkringars kontor på Södergatan i Helsingborg. De som jobbar på Sundstorget påverkas inte alls. Här vill företaget snarare utveckla sin kundnära verksamhet, förklarar vd Susanne Bäsk (tidigare Petersson). Länsförsäkringar bank med 130 anställda påverkas inte heller av omorganisation.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen