Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Sockerbit stänger – nytt rawfood-kafé öppnar i Holmgången

I åtta år har Sockerbit serverat sötsaker i Holmgången. Men kaféet stänger vid månadsskiftet. De nya ägarna satsar på vegetarisk lunchbuffé och rawfood-kakor.
– Jag vill visa att rawfood kan vara lika gott, eller till och med godare, än vanliga bakverk, säger Nike Borgeke.

Frida Bergfors startade Sockerbit i Holmgången 2011. Efter åtta år stänger nu kaféet.Bild: Sally Wahlstedt
2011 slog Frida Bergfors upp portarna för Sockerbit i Holmgången, ett stenkast från gågatan i Malmö. Efter åtta år har hon nu bestämt sig för att sälja verksamheten.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen