Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Livsfarligt skadad av smitare – nu kämpar han flera timmar om dagen

När han ligger där på sjukhuset kommer alla tankarna. Ska han kunna gå igen? Och hur ska hans fru Emma reagera? Vill hon fortfarande ha honom?
Thomas Fagerberg blev nermejad av en smitare i Helsingborg. Dagarna efter olyckan har han inte en aning om hur livet ska bli. Vi har träffat honom ett drygt halvår efteråt.

”Vissa dagar är det tungt. Men vi överlevde detta och fixar det, tillsammans.” Thomas och Emma Fagerberg har hittat ett sätt att förhålla sig till livet som det blev efter olyckan i somras då Thomas blev påkörd och allvarligt skadad.Bild: Britt-Mari Olsson
Tårarna är inte långt borta när Thomas och Emma Fagerberg tänker tillbaka på dagarna efter den svåra olyckan på Jönköpingsgatan. Nu, mer än ett halvår efteråt, är det fortfarande vissa minnen som smärtar. Han som hade varit van att springa flera mil i veckan är plötsligt bunden till en sjukhussäng utan att kunna röra sig. Och han är helt beroende av andra.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen