Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

MFF-podden: Här är svagheterna som MFF kan utnyttja hos Chelsea

Dessutom i avsnitt 172: Erdal Rakips återkomst, lärdomar från Spanien och den infekterade ordförandedebatten.

Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog är tillbaka i studion. I avsnitt 172 av MFF-podden blir det naturligtvis fokus på Chelsea och sextondelsfinalen i Europa League.
Men allra först handlar det om Erdal Rakip, som återvänder till Malmö FF efter en utlandstillvaro där han inte fick någon speltid i vare sig Benfica eller Crystal Palace. Var står han i MFF:s mittfältshierarki? Var passar han in i Uwe Röslers lagbygge? Vilka förväntningar ska man ha på honom?
Fredrik Lindstrand reder därefter ut vad det är som har gått snett i Chelsea och sätter fingret på svagheterna som är MFF:s chans mot storklubben.
Max Wiman sammanfattar intrycken från träningslägret i Marbella och matcherna mot Krasnodar respektive Dynamo Kiev. Vad var bra och vad kan (behöver) bli bättre?
Avslutningsvis tar podden också upp den debatt som blossat upp kring Malmö FF:s ordförandepost. Vad säger debatten om Malmö FF som förening?
För att lyssna rekommenderar vi till exempel Podcaster eller Acast för iOS eller Beyond pod för android. Även andra poddspelare som Podkicker och Pocket cast ska funka för android.
Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna även om det brukar ta en stund innan avsnittet droppar in där.
Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
Tidigare avsnitt av MFF-podden finns samlade här.
Gå till toppen