Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Zoran Roganovic tar över Guif: ”Känns helt rätt”

Guif kommer nästa år att tränas av Lundaprofilen Zoran Roganovic.

Den 41-årige Montenegrinen har de senaste tre åren varit talangutvecklare i H43 och haft ansvaret på ungdomssidan. Zoran är även förbundskapten för Montenegros herrar, ett landslag han själv spelat ett sextiotal landskamper för under sin spelarkarriär.
Zoran Roganovic tar över Guif.Bild: AVDO BILKANOVIC
Zoran Roganovic om jobbet som ny huvudtränare:
- Jag hade tidigare tackat nej till två lag i Handbollsligan men när Guif hörde av sig så kändes det helt rätt. Det är fint att komma till Eskilstuna som är en riktig handbollsstad med stark kultur inom sporten. Laget och föreningen har jättepotential att växa ännu mer, säger Roganovic till klubbens hemsida.
Roganovic har spelat 14 säsonger i Sverige - 11 säsonger i H43, två säsonger i Lugi och spelarkarriären avrundades i HK Malmö säsongen 2016/17. Sex gånger har han vunnit skytteligan i elitserien.
Flyttlasset till Eskilstuna går i juli då hela familjen flyttar upp till Eskilstuna från Lund. Tränarkontraktet gäller två säsonger.
Gå till toppen