Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läsartext: Är det en tidnings uppgift att visa hur man lägger gräs på en fotbollsplan?

Är det en tidnings uppgift att rapportera direkt från Malmö stadion när det läggs nytt gräs på planen, undrar Inger och Bengt Johansson. Sydsvenskans redaktionschef Marcus Ekdahl argumenterar för att det har sin plats i mixen av journalistiska ämnen.Bild: Bengt Arvidson
Detta är en insändare. Åsikterna är skribentens egna.
Jag minns den ljuva tiden, jag minns den som i går, (citat Anna Maria Lenngren) då jag med en hastig blick på förstasidan i Sydsvenskan fick en överblick över det gångna dygnets händelser uti i världen och hemmavid. Den 1 februari var den viktigaste nyheten som Sydsvenskan kunde förmedla på första sidan en bild från MFF:s träningsläger i Spanien. Det är inte första gången som man blir förvånad över en så kallad ”ickenyhet” på första sidan. En bild säger mer än tusen ord. Är det därför ni har en stor bild?

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen