Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Zlatan hyllade Ikea –får gratis köttbullar livet ut

Ikea fick oväntad bra pr från Zlatan Ibrahimovic i samband med att svensken svarade på frågor inför Los Angeles Galaxys premiär i MLS. Och Ikea är inte sena att ta till vara på reklamen.

Ett svenskt varumärke, Zlatan hyllar ett annat stort svenskt varumärke, Ikea.Bild: Elisa Ferrari/TT
Ett av Sveriges stora varumärken, Zlatan Ibrahimovic, har gjort det igen – charmat brallorna av sin publik.
Ett annat stort svenskt varumärke – Ikea – fick oväntat bra med pr när den svenska stjärnan svarade på frågor inför Los Angeles Galaxys premiär i MLS.
Läs också Zlatan, Ikea och svenskheten
Zlatan återgav ett samtal mellan sig själv och sambon Helena Seger samt en icke namngiven mäklare som utspelade sig när paret skulle köpa hus i Los Angeles.
– När vi skulle flytta hit sa jag till min fru att välja ett hus med möbler. Hon svarade att det inte finns något och att hon hittat ett omöblerat hus som hon gillade. Då sa jag, okej, då åker du och köper allt på Ikea, berättar Zlatan.
Varpå mäklaren svarade:
– Rika människor handlar inte på Ikea.
Och Zlatan kontrade:
– Nej, men intelligenta människor gör.
Förutom att Zlatan Ibrahimovic visade sig vara lojal mot svenska möbelföretag passade han också på att hylla de svenska köttbullarna. Nu har möbeljätten svarat via sitt amerikanska Twitter-konto.
Gå till toppen