Annons

Annons

De startar glutenfritt bageri — i sitt kök

Lomma

Bristen på välsmakande glutenfria bröd fick Sarah Osterman att tänka till. Kunde hon fylla hålet på marknaden? Nu på lördag, efter ett års experimenterande, öppnar hon och maken Knatte Osterman dörrarna till Ostermans glutenfria bageri i Bjärred.

Knatte och Sarah Osterman satsar på glutenfritt hembageri.

Annons

Idén till bageriet började med att Sarah och maken Knatte Osterman upplevde att det saknades bra glutenfria frukostbullar. På bagerierna i närheten fanns det få eller inga glutenfria alternativ.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy