Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Skylt skymmer fina utsikten i Lomma hamn

Skulle inte den här skylten kunnat sitta på muren istället för att skymma den fina utsikten mot Lommabukten? Den frågan ställde Karin Strömberg i en lokal Facebookgrupp – och Lommaborna höll minst sagt med.

Skylten skymmer sikten ut över Lommabukten.Bild: Karin Söderberg
Skylten sitter längst ut på en av pirarmarna i Lomma hamn och på den står information till båtägare på väg in i hamnen. Men från landsidan ser man bara den tråkiga grå baksidan, som skymmer sikten ut över havet.
– När jag stod där så undrade jag bara, hur har man tänkt här? säger Karin Strömberg.
I skrivande stund har hennes inlägg fått närmare 250 gillamarkeringar och upp mot 50 kommentarer fulla av hejarop och medhåll.
– Den sitter väldigt tokigt på platsen som skulle kunna vara den finaste att blicka ut ifrån. Den borde kunna sitta på muren en meter ner.
I en av kommentarerna på inlägget skriver en representant från Lommabuktens seglarklubb att frågan nu ska tas upp när det är hamnråd med Lomma kommun i veckan.
– Om inte annat tänkte jag sätta upp en bild på mig själv på baksidan, så att skylten i alla fall fyller någon funktion från det hållet, säger Karin Strömberg och skrattar.
Gå till toppen