Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Kent Leijon Jönsson: Tuff, tuff – tåget mot slutspelet rullar i expressfart

Marigt att nå målsättningen för Malmö Redhawks? Nu vinkar stinsen av tåget som tuffar mot slutspel i expressfart. Här är en serie ögonblicksbilder från Redhawks bortaförlust mot Frölunda, 2–4. Med en titt in i den närstående framtiden.

Malmö Redhawks Anton Mylläri, Carl Persson, Max Görtz och Jens Olsson deppar efter förlusten i Göteborg.Bild: MICHAEL ERICHSEN
MÅLSÄTTNINGEN för Redhawks är att vara topp-6. Med sju omgångar kvar av grundserien är det tre poäng upp till sjätteplacerade HV71 – som tabellnian Redhawks möter på torsdagen. Men det är bara fyra poäng ned till elvan Brynäs och helt missat slutspel. Mot Frölunda fick Redhawks allt upplagt på ett silverfat, ett tidigt mål i numerärt underläge genom Christoffer Forsberg och en generös Frölundabjudning in i matchen – som Fredrik Händemark kunde utnyttja och reducera till 2–3. Efter Händemarks mål spelade Redhawks riktigt bra. I en stund. Tio minuter med hög kvalitet räcker sällan till poäng i Göteborg.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen