Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Zlatans löfte till Beckham: ”Tar med landslaget”

Inför sommarens VM-kvartsfinal slog Zlatan Ibrahimovic vad med David Beckham. Svensken förlorade – och tänker nu uppfylla sitt löfte.

Sverige mötte England i VM-kvartsfinal förra sommaren och de båda legendarerna David Beckham och Zlatan Ibrahimovic tog tillfället i akt att gruffa lite på sociala medier.
"Yo David Beckham om England vinner så bjuder jag på middag vart du vill i världen, men om Sverige vinner så bjuder du mig på vad jag än vill ha från Ikea ok?", skrev Zlatan på Instagram.
Beckham svarade på inlägget.
"Om Sverige vinner ska jag personligen ta dig till Ikea och köpa vad du än behöver till ditt nya palats i LA, men när England vinner vill jag att du kommer till en landskamp på Wembley bärandes en England-tröja och njuta av fish & chips i halvtid,", skrev Beckham.
När Zlatan Ibrahimovic gästade Jimmy Kimmels talkshow natten mot fredag sa LA Galaxy-stjärnan att han tänker leva upp till sitt löfte. Men han tänker inte åka till Wembley ensam.
– Jag tar med det svenska landslaget, det måste följa med.
Någon specifik landskamp är inte inbokad dock.
– Så snart jag kan, jag är upptagen, säger Zlatan med ett skratt i showen.
Natten mot söndag gör Zlatan Ibrahimovic säsongspremiär i MLS då LA Galaxy möter Chicago Fire.
Gå till toppen