Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Ny cupförlust för Rosengård

Det blev en ny förlust för FC Rosengård i cupen. – Åter igen måste jag säga att det gett oss fantastisk erfarenhet, säger tränaren Mladen Blagojevic.

Rosengårdstränaren Mladen Blagojevic.Bild: CHRISTIAN ÖRNBERG
Division 2-laget FC Rosengård tog sig sensationellt till svenska cupens gruppspel i höstas och har där ställts mot lag från allsvenskan och superettan. Men efter tre raka förluster är äventyret över.
Rosengård lyckades i alla fall göra två mål på superettanlaget Brage. En av målskyttarna var Zia Sakirovski som också fick beröm.
– Han börjar om efter att ha varit ute som ungdomsproffs. Förutom att han jobbar hårt så visade han i dag sina spetskvaliteter i bollbehandlingen, de kvicka fötterna och blicken, sa Mladen Blagojevic.
Brage tog ledningen med 3–0, men FCR reducerade två gånger innan Brage satte 4–2 i slutminuterna.
– Stundtals ger vi dem en match, men skillnaden syns framför allt i kvaliteten på den sista tredjedelen, tyckte Rosengårdstränaren som får byta fokus och i stället blicka mot seriestarten mot BK Olympic.
Gå till toppen