Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ny cupförlust för Rosengård

Det blev en ny förlust för FC Rosengård i cupen. – Åter igen måste jag säga att det gett oss fantastisk erfarenhet, säger tränaren Mladen Blagojevic.

Rosengårdstränaren Mladen Blagojevic.Bild: CHRISTIAN ÖRNBERG
Division 2-laget FC Rosengård tog sig sensationellt till svenska cupens gruppspel i höstas och har där ställts mot lag från allsvenskan och superettan. Men efter tre raka förluster är äventyret över.
Rosengård lyckades i alla fall göra två mål på superettanlaget Brage. En av målskyttarna var Zia Sakirovski som också fick beröm.
– Han börjar om efter att ha varit ute som ungdomsproffs. Förutom att han jobbar hårt så visade han i dag sina spetskvaliteter i bollbehandlingen, de kvicka fötterna och blicken, sa Mladen Blagojevic.
Brage tog ledningen med 3–0, men FCR reducerade två gånger innan Brage satte 4–2 i slutminuterna.
– Stundtals ger vi dem en match, men skillnaden syns framför allt i kvaliteten på den sista tredjedelen, tyckte Rosengårdstränaren som får byta fokus och i stället blicka mot seriestarten mot BK Olympic.
Gå till toppen