Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Mat & Dryck

Så lyckas du med friteringen – expertens bästa tips

När man lyckas med friteringen får maten en
 underbart frasig, krispig utsida och en krämig och saftig insida. Inte undra på att många älskar friterat!
Paul Kühlhorn och Eva Liljefors vet hur man får
 maten perfekt – och delar med sig av sina bästa tips.

Friterade vietnamesiska minivårrullar till vänster, chèvre chaud till höger. Fler recept på friterad mat och nyttiga tips finns i artikeln här nedan.Bild: Bianca Brandon-Cox
Recept: Paul Kühlhorn och Eva Liljefors ur ”Friterat – konsten att fritera allt” (Norstedts). Foto: Bianca Brandon-Cox.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen