Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Hon bor granne med både föräldrarna och brodern

En stöttande familj är en avgörande skyddsfaktor i livet. Samtidigt kan det kännas både tryggt och trångt att leva tätt inpå varandra. Det menar Jenny Karlsson, som själv har föräldrarna som närmsta grannar och släkten på andra sidan åkern.

”Man kan ju inte hålla några större hemligheter för varandra, men samtidigt är det en enorm trygghet att veta att det alltid finns någon som ser, någon som bryr sig”, säger Jenny Karlsson, som bor granne med både föräldrar och lillebror i Östra Tockarp.Bild: MOA DAHLIN
Sextiotre steg. Längre än så är det inte mellan det röda och det grå huset. I det ena bor Jenny Karlsson med sin familj, i det andra bor hennes föräldrar Agne och Ann-Christin. Borta till höger, där åkern tar slut, bor lillebror Jens. Det är han som tagit över lantbruket nu när mor och far gått i pension.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen