Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

MFF-podden: Vem ska spela var i MFF 2019?

Tunt bakåt, välfyllt framåt och riktigt tjockt på mitten – så ser Malmö FF:s trupp ut just nu. Med de förutsättningarna pratar MFF-podden om tänkbara uppställningar och uttagningar.

Med anledning av Jo Inge Bergets återkomst till Malmö FF pratar Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog om de olika positionsgrupperna i MFF och försöker besvara ett antal frågor kring laget:
Hur ser hierarkin ut i respektive lagdel? Vem ska spela var? Vilka alternativ finns? Vad har Uwe Rösler för möjligheter att laborera med laguppställning och formationer?
Podden tittar också på de 23 spelare med MFF-förflutet som numera huserar i andra allsvenska klubbar. Vilka får störst betydelse för sitt lag 2019? Vem kan överraska? Finns det någon varning för för stora förhoppningar och förväntningar på någon spelare?
För att lyssna rekommenderar vi till exempel Podcaster eller Acast för iOS eller Beyond pod för android. Även andra poddspelare som Podkicker och Pocket cast ska funka för android.
Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna även om det brukar ta en stund innan avsnittet droppar in där.
Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
Tidigare avsnitt av MFF-podden finns samlade här.
Gå till toppen