Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Wimans blogg

MFF:s ekonomichef slutar efter bara två år på jobbet

Malmö FF får söka en ny chef över sin goda ekonomi. Klubbens ekonomichef Stefan Andersson lämnar nämligen klubben i början av maj.
– Det stämmer. Vi har redan påbörjat rekryteringsprocessen och räknar med att ha en ny ekonomichef på plats under våren, säger MFF:s vd Niclas Carlnén.

Ekonomichefen Stefan Andersson lämnar Malmö FF i maj.Bild: Foto: MFF
Stefan Andersson började jobbet i Malmö FF så sent som i november 2016.
– Det är klart att det är en position som man helst av allt vill ha längre kontinuitet än så på, men Stefan fick ett erbjudande som han blev väldigt intresserad av. Och han är inte hela ekonomiavdelningen, säger Niclas Carlnén.
Stefan Andersson har headhuntats av ett företag som heter Corbone.
– Det är ett uppstartsföretag som fått rejäl skjuts på sin verksamhet med en teknik som de utvecklat för tillverkning av kolfiberkomponenter på ett effektivt sätt. Jag blev kontaktad av dem, de undrade om jag kunde tänka mig att jobba där. De har intressanta produkter och det är roligt att vara med från början så jag tackade ja, trots att jag trivts fantastiskt bra här på MFF, säger Stefan Andersson till Rapidus nyhetsbrev.
Gå till toppen