Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Biljakt slutade i ett träd på Bulltofta

En ordningsvakt på Burlöv center såg en man som stal paket ur en Postnord-lastbil. Det blev starten på en biljakt som slutade i Bulltofta.

Den 40-åriga mannen tog två paket från lastbilen och la i bakluckan på sin bil. När han insåg att ordningsvakten på Burlöv center sett honom körde han från centret i hög hastighet. Ordningsvakten tog upp jakten med sin bil. Detta var 11.20 på torsdagen.
40-årigen körde för fort, mot rött, körde om på insidan av bilar och till slut på Pilotgatan på Bulltofta i Malmö fick jakten ett slut mot ett träd. Då sprang mannen därifrån och gömde sig i en buske.
– Ordningsvakten grep honom. Och han hade pratat med oss under hela färden så en polispatrull kom till platsen och grep honom, säger Jimmy Modin, polisens presstalesperson.
Polisen beslutade om husrannsakan i mannens lägenhet och fann då misstänkt stöldgods som kläder, dessutom narkotika och pepparspray. Mannen är nu misstänkt för stöld, vårdslöshet i trafik, smitning från trafikolycka, olovlig körning, våldsamt motstånd, häleri, ringa narkotikabrott och vapenbrott.
Gå till toppen