Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Eurovision-vinnaren gör sin första svenska konsert i Malmö

2017 slog portugisiske sångaren Salvador Sobral igenom med balladen ”Amar pelos dois” som vann hela Eurovision Song Contest med rekordpoäng. Nu är det klart att Sobral kommer till Malmö i höst för att göra sin första svenska konsert.

Salvador Sobral.Bild: Efrem Lukatsky
Den 13 maj 2017 blev en historisk dag i Portugals musikliv. Inget annat land i Eurovision Song Contests historia hade haft en så lång historia i tävlingen utan att ha vunnit.
Men 27-årige Salvador Sobral såg till att den eran fick ett slut och det med råge. Sobral och hans låt ”Amar pelos dois” slog poängrekord i tävlingen.
En hjärttransplantation senare under året gjorde att Sobral inte har kunnat turnera så frekvent. Nu är det dock dags för honom att göra sin allra första Sverigekonsert och den kommer att äga rum på Palladium i Malmö.
Den 29 mars släpper Sobral albumet ”Paris, Lisboa” som är inspirerad av en resa mellan de två städerna. Den 8 november uppträder Sobral på Palladium.
Gå till toppen