Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Nyheter

Snabbkoll på nattens nyheter

40 människor ihjälskjutna i moské i Nya Zeeland, maffiaboss mördad i New York, Israel attackerar Gaza efter raketskjutning mot Tel Aviv, försiktigt positivt på Asiens börser – och schweiziska tennisspelaren Belinda Bencic fortsätter att skrälla.

Världen

Moskémassaker i Nya Zeeland

40 personer har dödats efter att en eller flera skyttar attackerat två moskéer i staden Christchurch på Sydön i Nya Zeeland. Fyra personer har gripits.
Läs också Fyra gripna efter moskédåd i Nya Zeeland

Maffiaboss mördad i New York

Francesco "Frank" Cali, som pekas ut av FBI som överhuvud för maffiafamiljen Gambino i New York, har skjutits till döds utanför sitt hem på Staten Island.
Läs också Maffiaboss skjuten till döds i New York

Israel svarar på anfall från Gaza

Israelisk militär uppger att man anfallit mål på Gaza som ett svar på att projektiler avfyrades från Gazaremsan mot den israeliska storstaden Tel Aviv under torsdagskvällen.
Läs också Israel svarar på anfall från Gaza
Ekonomi

Svagt uppåt på Asiens börser

I Tokyo öppnade börsen uppåt med en svag yen som stöd då investerare inväntar Japans centralbanksmöte. Både Nikkei 225-index och Topix-index ökade 0,6 procent.
Läs också Försiktigt positivt på Asiens börser
Sport

Belinda Bencic skräller vidare

Först Naomi Osaka och sen Karolina Pliskova, schweiziskan Belinda Bencic gillar att möta världsessen. I Indian Wells är hon i semifinal efter en ny imponerande skalp.
Gå till toppen