Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Marcus Antonsson gästar MFF-podden: ”Det är ett ansvar att ta på sig MFF-tröjan”

En halländsk smålänning som är på god väg att bli malmöit är gäst i det 175:e avsnittet av MFF-podden.

Det blir trångt i studion när Marcus Antonsson gästar Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog. MFF-anfallaren inleder med att prata om läget i laget inför den allsvenska premiären, inte minst med tanke på uttåget ur cupen och den klara förlusten mot Norrköping.
Svensk fotbolls kanske hetaste anfallare under hösten och vintern pratar också om sin besvikelse över att inte ha blivit uttagen i Janne Anderssons EM-kvaltrupp.
Därifrån spårar podden bakåt och landar i Marcus Antonssons tid i Halmstad, där han pratar om stoltheten över första kontraktet och besvikelsen över det uteblivna förtroendet.
Marcus Antonsson tar sedan lyssnarna med på en resa som räcker succétiden i Kalmar, flytten till England, utlåningen och skadeproblemen i Blackburn och utfrysningen i Leeds.
Antonsson berättar därefter om övergången till MFF och den succéfyllda hösten och vintern – och avslutar med ett citat som visar att han har tagit till sig mentaliteten hos Malmö FF och dess supportrar.
För att lyssna rekommenderar vi till exempel Podcaster eller Acast för iOS eller Beyond pod för android. Även andra poddspelare som Podkicker och Pocket cast ska funka för android.
Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna även om det brukar ta en stund innan avsnittet droppar in där.
Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
Tidigare avsnitt av MFF-podden finns samlade här.
Gå till toppen