Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Misstänkt kidnappare skulle driva ut demon

Fyra personer åtalas för människorov. Arkivbild.Bild: Johan Nilsson/TT
Fyra män åtalas för människorov. Händelsen inträffade i Kristianstad i somras, skriver Kristianstadbladet. Enligt åtalet har en 20-årig man dragits in i en bil av en anhörig och ytterligare tre män. Målsäganden ska ha hållits fast i bilen och fått veta att han skulle föras till Malmö.
Samtliga åtalade nekar till anklagelserna om människorov. De misstänkta kidnapparna hävdar att syftet med resan var att ta 20-åringen till en expert i Malmö för att driva ut demoner ur målsägandes kropp. 20-åringen fruktade dock för att han skulle dödas.
Enligt åklagaren har 20-åringen fått motta flera slag mot ansiktet och på kroppen. Mannen blev dessutom bunden till händer och fötter och en av de misstänkta kidnapparna ska ha hotat att döda eller skada honom om ”behandlingen” mot demonerna misslyckades.
Gå till toppen