Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

”Inte ens i det tillståndet att han kan vara på sin arbetsplats”

Känslorna är heta inför den fjärde SM-kvartsfinalen mellan Malmö Redhawks och Frölunda. Temperaturen höjs någon grad efter att Frölundakaptenen Joel Lundqvist friades för huvudtacklingen på Malmö Redhawks Jens Olsson.
– Jag tycker naturligtvis att det är ett felbeslut, men jag tänker inte älta det, säger Peter Andersson, tränare i Malmö Redhawks.

Malmö Redhawks Jens Olsson får hjälp av isen i onsdags.Bild: MICHAEL ERICHSEN
Joel Lundqvist fick matchstraff efter huvudtacklingen på Jens Olsson i den tredje perioden i onsdags. Jens Olsson fick hjälpas av isen. Joel Lundqvist anmäldes till Svenska Ishockeyförbundets disciplinnämnd, men han klarade sig undan en avstängning. Disciplinnämnden tycker inte att Joel Lundqvist ”på ett vårdslöst, obehärskat eller våldsamt sätt brutit mot regel 44 avseende checking to the head. Anmälan lämnas därför utan bifall.”

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen