Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Nicolas Cage gifte sig på fyllan i Las Vegas – äktenskapet annullerat

2002 var Hollywoodstjärnan Nicolas Cage gift med Lisa Marie Presley i 108 dagar. Nu har han slagit sitt personsämsta med råge. Fyra dagar varade äktenskapet med Erika Koike som han nu vill få annullerat på grund av berusning.

Nicolas Cage vid fjolårets Sundance-festival.Bild: Danny Moloshok
Det var i lördags kväll förra helgen som kultskådisen och hans flickvän gifte sig i ett av de många kapell som finns för ändamålet i Las Vegas – staden som blivit världsberömd för spel, dobbel och staten Nevadas slappa äktenskapslagar.
Giftermålet med Erika Koike blev Nicolas Cage fjärde i ordningen – paret har enligt skvallersajten TMZ varit tillsammans sedan april 2018.
Nicolas Cage ansökte om att få äktenskapet annullerat under onsdagen, enligt handlingar som nu har blivit offentliga. Av ansökan framgår att paret hade druckit sig berusade under dagen. Nicolas Cage argumenterar för att han vill få äktenskapet hävt då han vid vigseln ”saknade förståelse” samt ”reagerade på en impuls utan möjlighet att förutse eller förstå konsekvenserna av sitt handlande”.
Gå till toppen